Talvivauvoja

Se siitä talvitauosta, vaan eipä olisi uskonut: Tekla-neiti (Alkemistin Llandegla) tuli kerrasta tiineeksi keskellä pimeintä talvea, ja on nyt yhdeksän penskan äiti. Xovie-isä (Wonderlan’s Xovie) on syrkkimäiseen tapaan autuaan tietämätön pesueestaan. Wannabe-hamsulaan siirtynyt Kaste/Piste (Alkemistin Kastepiste) tuli joulun alla takaisin koittamaan onneaan Harha-papan (Alkemistin Harhaluulo) kanssa – ja synnytti viime yönä. Näin muuten ensimmäistä kertaa syrkkivauvan syntymän oikein läheltä, tosin vahingossa. Koitin illalla viedä Kasteen ruuan tarpeeksi ajoissa, vaan toisin kävi. Emo tulikin samantien ruokakupille, ja synnytti siinä kupin vieressä yhden poikasistaan. Näppärästi se näytti käyvän, mutta enpä ole uskaltanut enää sen jälkeen häiritä tuoretta äitiä. Hui!

Hamsteripoikasia on talossa campbellipuolellakin. Siippani luotto-uros Lauluntaitaja* onnistui vielä vanhoilla päivillään saattamaan alulle toisen pesueensa, tällä kertaa Wannabe Éowyn*:in kanssa. Tosin Taitajan ensimmäisenkään poikueen (emona Wannabe Arendhel) lapsoset eivät ole kovin vanhoja. Niistä Kuiperinkeiju lähti emonsa kanssa takaisin Wannabilaan ja Kausaalienkeli sekä Kvanttivaras jäivät kotiin. Uudemman pesueen ainoa tyttö, Savupiippuprinsessa, jää ainakin emonsa seuraksi. Poikien (Vihreä Sotilas, Valokraken ja Kukkaprinssi) kohtalo selviää niiden otettua hieman ikää. Ja tosiaan, Hannu Rajamäkeä on tullut luettua…

Kausaalienkeli pysyi hetken paikoillaan kukkapurkissa.

Kausaalienkeli pysyi hetken paikoillaan kukkapurkissa.

Valitettavasti cämpsypari Helga (Perppermint’s Herceptin) ja Svante (Geishas Orange Snow) eivät näytä lisimisen merkkejä, vaikka kerran jo luulimme Helgan olevan tiineenä. Nyt myös pikkusisko Inga (Peppermint’s Isangina) meni miehelään ja asuttaa samaa terraa Taitajan pikkuveljen Sotahuudon kanssa.

Pikkuväkeä on kovin hauska seurailla, mutta kasvettuaan ne vievät paljon tilaa. Tästä syystä päästin Alkemistin Ironian lähtemään Minion’s-hamsterilaan, koska sinne kaipailtiin aikuisikäistä suvunjatkajaa. Ironian esikoiset ovat nyt kolmikuisia ja se on yhä hienossa kunnossa. Tytär Ottilia (Alkemistin Oikeus Vaieta) otettiin omilleen jo jokin aikaa sitten. Nyt se edustaa Mystikon (Alkemistin Mystikko) ja Prissyn (Alkemistin Precious) ohella hamsterilan nuoria neitejä. Alle puolivuotiaita uroksia on tällä haavaa vain yksi eli Comic (Alkemistin Necronomicon), mutta eiköhän Teklan pesueesta jää poika kotiin.

Ottilian joulukuva

Ottilian joulukuva

Pikkuherra Comic

Pikkuherra Comic

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s