Syyskuulumisia

Maailmalle on lähtenyt jo yli puolet pienestä M-poikueesta. Ensin haettiin Alkemistin Mustanaamio, joka varattiin suoraan peruutuspaikalta ennen kuin edes ehdin pistää sitä myyntiin. Seuraavaksi noudon sai Alkemistin Magneto. Se meni samaan perheeseen, jonka edellinen hamsteri oli C-poikueemme Alkemistin Camembert Herttua (sen olisi pitänyt olla Camembertin Herttua, mutta vielä silloin ilman kasvattajanimeä en saanut käyttää genetiiviä ;). Viikonloppuna kotiinsa läksi Alkemistin Mefisto, jota tultiin hakemaan Hyvinkäältä asti. Edelleen jaksan ihmetellä miten hienosti näillekin poikasille on löytynyt mukavia ja omistautuneita koteja. ❤

Mefiston uusi koti

Mefiston uusi koti

Yhden poikasen kodin saa valita Turun Länsikeskuksen Faunattaren Jonna henkilökuntineen, sillä sinne meni ihana pörröpallo Alkemistin Matkijalintu myyntiin. Länkkärissä eläimillä on hyvät tilat ja niitä hoidetaan sekä käsitellään asianmukaisesti. Myyntiin kelpuutetaan lähinnä kotimaisten kasvattajien paperillisia eläimiä. Tätä toimintaa haluan olla itsekin tukemassa.

Matkijalintu_Lankkarissa

Matkijalintu väliaikaiskodissaan Länkkärissä. (c) Jonna S.

Kotiin jäi poikueen ainoa norre, tyttö nimeltä Alkemistin Mystikko. Ihan nimensä veroisesti Mystikko näytti pienenä aivan pojalta ja paljasti todellisen sukupuolensa vasta myöhemmin. Muutenkin tämä oli yksi mysteeripoikue, sillä näidenhän piti olla kaikkien norreja. Umborous-kuviota osasin odottaa, mutta en hopeaa. Kuitenkin lapsosista peräti kuusi seitsemästä on seepianharmaita (ent. heterotsygootti hopeanharmaa). Taas tuli nähtyä miten hyvin se hopea peittyy sinisen alle! Emo Wanda onkin sitten hopeasininen umborous, sillä valtaosa poikasista on myös umbbareita – mukaanlukien meidän Mystikkomme.

Kotona ovat toistaiseksi myös Karoliinalle (Cutiepie’s) ja Satulle (Sateenkaaren) menevät seepiat Alkemistin Mysterio ja Alkemistin Myrkkymuratti. Kuten jälkimmäinen näistä hopeankasvattajista sanoi: ”Toisen epäonni on toisen onni”.

Mystikko se siinä.

Mystikko se siinä.

Mitä viime postauksen parituksiin tulee, niin jotain on tapahtunut: siipan cämpsyjen pesästä kuuluu piipitystä! 😀
Syrkeistä Ironia jäi tyhjäksi, mutta heti sen perään astutettu Alkemistin Jalosyreeni näyttää voivan paksusti. Syran laskettu aika on 4.10. ja isänä toimii jo iäkkääksi ehtinyt sijoitusurokseni Lavender’s Xi-Wang, joka asuu Petran hamsterilassa.
Kiinari-Entti jäi odotetusti poikasitta. Uutta yritystä Ironian ja Entin kanssa ennen kuin pimeys laskeutuu… siis tulee talvi.

2 ajatusta artikkelista “Syyskuulumisia

    • Kun vain kerkisin! 🙂 Usein on mielessä jotain mitä voisi kirjoittaa, mutta kun tykkään laittaa kuvia ja kaikkea, niin aikaahan tähän menee.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s