Emojen palkkioherkut ja muuta poikueasiaa

Meillä on ollut tapana antaa emoille palkkioksi hienosta työstä herkkukori siinä poikueen luovutusiän paikkeilla. K- ja L-poikueiden emot Cheri (Little Hustler’s Cherry Blossom) ja Lissu (Vectis Busy Lizzie**) saivat omansa yhtä aikaa kun sain taas herkut tilattua. Tyhjä kori heinäsomisteineen meneekin sitten kääppäreiden tai pygmihiirten iloksi.

Pahoittelut huonosta kuvanlaadusta, Kaste & Cheri vielä yhdessä maxi dunassaan.

Pahoittelut huonosta kuvanlaadusta, Kaste & Cheri vielä yhdessä maxi dunassaan.

Cheri on jo erotettu omasta tyttärestään Kasteesta (Alkemistin Kastepiste), josta onkin tulossa melkoinen nättimys. Lissu taas sai luvan jakaa herkkunsa viiden vielä kotona olleen tyttärensä kanssa. Se oli tarpeen, sillä Lissu näyttää syöneen tytärtenkin osuuden joka toisesta ateriasta. Frouva tuli jopa punnittua madotuksen yhteydessä ja vaaka näytti lähes 230g! Tosin Gnoomi (Alkemistin Gnoomi) ei ole ihan pikkuinen naaras sekään 220g painollaan, mutta on sentään timmiä lihasta.

Lissu ahtaa kiireellä tavaraa poskipusseihinsa.

Lissu ahtaa kiireellä tavaraa poskipusseihinsa.

Kesällä on tullut melko vähän poikaskyselyitä ja L-poikueesta on vapaana yhä kaksi pikkutyttöä, pitkäkarvainen ”Helen” (Alkemistin Llanellen)  ja lyhytkarvainen ”Elli” (Alkemistin Llanelli). Tässä vaiheessa syrkkien luonteet alkavat tulla esille entistä selvemmin, joten ”Ellistä” voi jo sanoa sen olevan temperamenttinen ja sosiaalinen nuori neiti. ”Helen” taas on tuommoinen ansarikukka, jonka luottamus pitää ansaita ajan kanssa. Säikähtäessään se kellahtaa selälleen tai koittaa kaivautua puruihin. Hetken sylissä oltuaan sekin alkaa rentoutua ja tutkia paikkoja.

Toistaiseksi Elli-nimellä kulkeva tyttö.

Toistaiseksi Elli-nimellä kulkeva tyttö.

Helen ja kotiin jäävä Tekla (Alkemistin Llandegla).

Helen ja kotiin jäävä Tekla (Alkemistin Llandegla).

Jos jompi kumpi tytöistä tuntuisi sopivan kotiinne, niin ks. varausohjeet: http://alkemistin.hamsterit.net/varausohjeet/  🙂

Seuraava pesue onkin sitten Wandan (Tarinan Vaihdokas), joka täyttää jo seitsemän kuukautta. Sulho on vielä hieman auki, mutta eiköhän se ole tuo Kuha-poika (Goldilock’s Kuhankeittäjä).

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s