Uups-Banjo sekä L-poikue

Kuka puhui jostain sulhoinvaasion loppunäytöksestä viime kerralla?
Pian tämän jälkeen Ely muistutteli, että siellähän on noutamatta vielä yksi uros – pk satiini normaali Lavender’s Berserker. Uups, hieman nolotti. 😛
Tämä oli sellainen kaveri, että sitä ei ensin meinannut meille tullakaan. Kaikki muut poikueensa jäsenet (paitsi Elylle jäänyt poika) myytiin ihan lemmikeiksi. Suku on kuitenkin tavattoman mielenkiintoinen, sillä emo on kivannäköinen sininen naaras Tsekeistä. Isä on Wonderland’s Valopilkku ja sieltä meillä on ollut vähänlaisesti syrkkejä, harmi kyllä. Jatkossa varmaan enemmän tuon tummanharmaan värimuunnoksen vuoksi.

Itse olisin valinnut Berserkille vähän hurjemman nimen, mutta kohtalo päätti toisin. Tai oikeastaan hamsulapsi itse. Nimittäin tyttäreni on viime aikoina ollut hieman nihkeä ottamaan mitään lemmikeitä (ihmeellinen lapsi!), sillä hän on jo oivaltanut niissä olevan kosolti puuhaa. Toisaalta hän tykkää käydä näyttelyissä ja Droidipojan tässä taannoin kuoltua hänellä ei ollut yhtään omaa hamsteria. Tähän saumaan tulokashamsteri tunki itsensä, ihan kirjaimellisesti.

Heti kun annoin tulokkaan tyttärelle hiplattavaksi, se alkoi somasti sukia satiinista turkkiaan ja sen jälkeen asettautui hupparinlaskokseen ihmettelemään maailmaa. Ei mitään hyppimistä tai säntäilyä, kuten samanikäisillä yleensä. Vaikka tytär koitti sitä muutamaan otteeseeseen onkia sieltä minulle, niin hamsterilapsi köpötteli sinnikkäästi takaisin helmoihin. Näin se onnistui adoptoimaan tyttäreni pikemmin kuin tytär sen, ja sai tältä myöhemmin kutsumanimen Banjo. Täytyy myöntää, että herra on harvinaisen hurmaava pieni olento.

Banjo The Hurmuri

Banjo The Hurmuri

Suloisuutta ei puutu L-poikueestakaan. Harvemmin niin käy, jos molemmat vanhemmat ovat nättejä! Pikkuiset ovat tänään kolme viikkoa vanhoja ja ruoka maittaa kuten kuuluukin. Pojista yksi ja tytöistä useampi on vielä vapaana. Norreja nämä ovat kaikki, osa tytöistä vielä lisäksi kilppareita. ❤

Voisin jo tulla!

Voisin jo tulla!

Pari pitkäturkkiakin taisi eksyä joukkoon.

Pari pitkäturkkiakin taisi eksyä joukkoon.

Lissu-emo suhtautuu paparazzeihin epäilevästi.

Lissu-emo suhtautuu paparazzeihin epäilevästi.

2 ajatusta artikkelista “Uups-Banjo sekä L-poikue

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s