Näyttely- ja poikuekevättä

Noniin. Ensin tulee juttua näyttelystä ja sellaisen järjestämisestä, sitten palkinnoista & tulokkaista ja vasta lopuksi poikaset. 😉

Viime viikonvaihteessa rutistimme kauden viimeisen näyttelyn Liedossa, seuratalo Lujalassa. Enpä olisi uskonut kolme vuotta sitten mennessämme Littoisiin ihka ensimmäiseen hamsterinäyttelyymme, että vielä näyttelyn järjestelyhommiakin tekisin. Nyt sellainen osui kohdalle, sillä Suomen Hamsteriyhdistyksellä ei ole tällä kaudella muita hallituslaisia Turun alueella.

Mikään hätä ei sentään ollut, sillä perheeni lisäksi pari aktiivista harrastajaa otti osaa järjestelyihin täällä päässä. Vielä kerran suurkiitokset Emmille ja erityisesti Petralle, joka ruokki toimihenkilöt ja vielä jaksoi pitää buffaa koko päivän! Lisäksi pj Veera jälleen kerran hoiti liudan paperihommia ja vieläpä leipoi komean 26v-kakun tarjolle. Muut hallituksen jäsenet hoitivat ennakkohommia minkä kerkesivät. Jäihän silti sitä omaakin listaa:
– Muista soitella näyttelypaikkaan ajoissa, käy edellisenä päivänä katsastamassa paikka ja järjestämässä pöydät,
– Tee maksulistat kaikista ennakkoon ilmoitetuista hamstereista, ilmoita omat hamsterit, lähetä osa ennakkonumeroista, hoida läjä printtejä,
– Käy kaupassa ostamassa sämpylä- ja salaattitarpeet (voi kiitos vielä Petra, että hoidit kaiken muun ruuan ja Karoliina & Jeeli buffamyytävät), leivo suklaavanukasbanaanikakku ja nouda äiteen ❤ tekemä kinkkupiirakka,
– Hoida omat hamsterit ja koteihinlähtijät kuljetusbokseihin, varaudu sovittuihin tulokkaisiin,
– Siivoa, koska meille on tulossa näyttelystä yövieraita (paniikki! En ehdikään, joten siippa ❤ siivoaa näyttelypäivän aikana – sen jälkeen kun on kuskannut ihmisiä aamulla ja täyttänyt buffasämpylät),
– Herää aikaisin, hoida lapset lähtökuntoon (onneksi yksi on jo mummilla ja toinen menee mammalle) ja mieluiten itsesi myös,
– Ala koordinoimaan paikan päällä kaikenlaista kananmunien keitosta info-pisteen pystyttämiseen, pistä tytär leikkaamaan numerolappuja jne.
– …
– …
– —
– Siivotaan yhdessä näyttelytilat ja järjestetään kalusteet takaisin,
– Ohjeista vierasporukka perille kotiimme, grillataan ja katsotaan Euroviisuja hyvässä seurassa,
– Petaa kaikille pedit,
– Katso lisää Euroviisuja,
– Saattele turhaan sinnittelevä esikoinen sänkyyn,
– Katso lisää Euroviisuja – onneksi (edes) Ruotsi voitti!

Oli siis työntäyteinen viikonvaihde, mutta todella mukava! Kiitos siitä näyttelyväen lisäksi ilta- ja yövieraille eli Pauliinalle (Wannabe), Veeralle (Goldilock’s), Jeelille (olisi aika hommata se kasvattajanimi) ja Elylle (Lavender’s).

Lissu_saaliitLieto2015

Sitten asiaan: joitain kunniamainintoja jne. tuli, mutta eniten lämmitti lk tummanharmaan Lissun eli Vectis Busy Lizzien** voitto omassa luokassaan (JV15 lk standardisyyrialaiset), serti ja lopulta standujen BIS1 eli kaikkien standardiluokkien voitto! Kiitoksia vain brittikasvattaja Rachel Owersille.
Varmaan yhtä paljon mieltä nostatti jo veteraani-ikään ehtineen kasvattini Alkemistin Diadeemikeijun menestys; KS1 + KSERT. KJV15, BIS1 Koe- ja Ei-standardiluokat, Tuomarin suosikki, Paras Veteraani ja KuMa yleisvaikutelmasta.
Lisäksi Alkemistin Imago voitti syrkkien Ei-standardiluokan ollen EJV15, oli siinä Paras nuori ja vielä Koe- ja Ei-standardiluokkien BIS3. Huraa!

Kevätkausi on jättänyt meille jo pari naaraspoikasta (Alkemistin Ironia & Alkemistin Jalosyreeni, Syra), joten uroksilla alkoi olla tarvetta. Liedon näyttelystä meille sitten kotiutuikin pk musta Hunsvotti (k. Terhi Suokas) ja lk cinnamon Goldilock’s Kuhankeittäjä (k. Veera Kujansuu). Myös hieman vanhempi brittituonti lk normaali Mischief’s Rascal saapui Elyn luota, jossa se on tehnyt yhden poikueen.

Hunsvotti-poika

Hunsvotti-poika

Kuha ;)

Kuha 😉

[…jaah, nyt olen työstänyt tätä blogikirjoitusta jo kaksi päivää, joten poikasista vasta ensi kerralla – sori sori 😉 ]

2 ajatusta artikkelista “Näyttely- ja poikuekevättä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s