Saaliita menneeltä viikolta

Pikapläjäys näyttelytuomisista Malmilta viime sunnuntailta (kaikkea ihme vappua pukkaa, joten päivitykset tulevat jälkijunassa).

ruusukkeet_Malmi2015

Mukana oli kolme hamsteria ja kotiin tuli viisi ruusuketta. TS-ruusukemagneetti Alkemistin Droidipoika oli tällä kertaa Andrew Bryanin ”Tuomarin Suosikki” sekä ”Paras Veteraani”. Droidin turkki on jo parhaat päivänsä nähneet, mutta onhan herra jo puolitoistavuotias. Massaa ja kokoa on kyllä kivasti!

Droidin komeat kirkkaanpunaiset silmät eivät tässä kuvassa näy huonon valon vuoksi.

Droidin komeat kirkkaanpunaiset silmät eivät tässä kuvassa näy huonon valon vuoksi, höh.

Wanda ei arvostanut kuvaamista.

Wanda ei arvostanut kuvaamista, pöh.

Tarinan Vaihdokas eli Wanda oli koestandujen viides, ja toi kotiin kauniiin ruusukkeen lisäksi sertifikaatin. Isoin yllättäjä oli kuitenkin briteistä tuotu Vectis Busy Lizzie aka Lissu. Se sain arvosanaksi Erinomainen ollen lyhkäristandujen toinen sertillä! Kaiken huipuksi tuo letkeä leidi oli myös syrkkien lemmikkiluokan kakkonen. ❤ Jotain kyllä kertoo se, että palkintona tymäkälle tytölle tuli jonkinmoinen fitness-yrttilautanen…

Lissun_palkinto
Lissun_palkinto2

Mielenkiintoisimmat tuomiset olivat jälleen nelijalkaiset ystävämme, pari hamsterityttöä. Syrkkikantaa tasapainottamaan (mikä ihana tekosyy) saapui puolisolle suklaa campbellinaaras Lavender’s Espresso ja itselleni talouden ensimmäinen kiinankääpiöhamsteri Goldilock’s Entten Tentten. Presso ja Entti osoittautuivat heti varsin persoonallisiksi yksilöiksi, kuten naaraat usein.

Presso vaikuttaa olevan melkoinen draamakuningatar. Itsetietoinen, mutta ehkei se penaalin terävin kynä. Neiti asutettiin yksiin Laulu-muorin kanssa, joka ei heti tulokasta arvostanut. Laumaantumista on ollut mielenkiintoista seurata. Ensin Presso oli tutustumishaluinen, mutta Laulu oli päättänyt näyttää kaapin paikan. Hetken päästä Presso istui pyllylleen ja rääkyi minkä keuhkoista lähti heti kun muori tuli edes lähelle. Leveä kahdenmentävä juoksari kuitenkin rauhoitti tilanteen. Kummatkin ovat melkoisen juoksuhulluja, eikä juoksupyörä kulje kinatessa. Molempien pitää juosta ja vieläpä yhtä aikaa samaan suuntaan. 😉

LauluJaPresso

PressoJaLaulu

Onneksi pistin toisenkin juoksupyörän varoiksi, sillä yöllä hieman itsetuntoa keräiltyään Presso oli päättänyt vallata leveän juoksarin itselleen. Kolmisen päivää neiti rakenteli sen sisään huolella pesää vessapapereista – vain havaitakseen sen menevän mystisesti rikki aina kun juoksarissa otti pienet rundit. Laulu päätti paeta tätä showta yläkerroksen mökkiin ja vain käydä spurteilla toisessa juoksarissa. Muutoin se sietää hyvin tuota omituista tohottajaa, vaikka ei sitä omaan mökkiinsä (vielä) haluaisikaan.

HassuPresso

Entäpä Entten Tentten? Kiinarit ovat minusta jo ulkonäkönsä puolesta sellaisia hiippareita, eikä Entti tee poikkeusta. Se ei kuitenkaan ole mikään ujo piimä, kuten vähän oletin. Entti lähestyy asioita varovaisesti, mutta hetken päästä vaihtaa päälle kunnon tutkimusmatkailija-asenteen. Siihen kuului aluksi myös minun sormieni maistelu. Kun puhalsin neitiä naamaan, niin se pahastui huomattavasti enemmän kuin keskivertosyrkki ja istua tönötti korvat luimussa pitkän tovin. Sitten sama uudestaan. Sanoma meni kuitenkin perille, sillä näykkiminen jäi siihen yhteen iltaan. Nyt se vaikuttaa oikein miellyttävältä kiinarineidolta, jonka ulkonäkökin puhuttelee minua suuresti. Se on väriltään normaali laikukas ja kantaa ms valkoista.

Entin_asunto Entti_pieni

 

p.s. Saaliista puheenollen: Droidin poika Alkemistin Imaginaerum ”Calvin” sai eilen ensimmäisessä näyttelyssään melkoisen potin – Koestandardien 1 + bis 2 + paras nuori. Lemmikkiluokassa KuMa turkista! (Kuva Satu-omistajalta)

Imaginaerum_saalis_pieni

3 ajatusta artikkelista “Saaliita menneeltä viikolta

    • Eiköhän 😉 On tuo niin erilainen kuin luulin. Ensinnäkin kaikki ruoka maistuu oikein hyvin tuoreista puuroihin. Toiseksi se on varsin reipas ja jopa varovaisen sosiaalinen. Entillä on tapana tulla nukkumaanmenomme aikoihin terran etualalla olevalle tasolle katselemaan mitä tänään on tarjolla. Jos se ei vielä ole siinä, niin ei tarvitse kuin vähän kynnellä rapsuttaa. Kohta tason reunalla näkyy pieni kiinarinpää ja Entti kinkeää arvioimaan tuomiset. ❤

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s