I-tytöistä ja vähän J-poikueestakin

I-poikueen pojat kerkesivät lähteä hieman ennen tyttöjä. Pikkuneideistä viimeinen muuttaja, ihana Alkemistin Ikkunaprinsessa pääsi omaan kotiinsa viime sunnuntaina. Melkeinpä olisin halunnut pitää sen, mutta värinsä puolesta kotiin jäi hauska sininen laikukas Alkemistin Ironia. Sen toinen silmä on lähes musta (diluutin aiheuttamalla rubiininpunaisella vivahteella) ja toinen yhtä kirkkaan punainen kuin isänsä silmät. Erikoisuus johtuu siitä, että toisen silmän kohdalle osuu laikku ja toisen ei. Ilmiötä kutsutaan nimell ”odd eye”.

The Rodent Genetitics Groupissa ollut kuva Ironiasta. <3

The Rodent Genetics Groupissa ollut kuva Ironiasta.

Loppujen lopuksi tytöistä valtaosa oli pitkäkarvaisia: Ikkunaprinsessa ja Ironia sekä molemmat tosi reippaat mustat Alkemistin Ikiyö ja Alkemistin Inertia. Vähän harmillisesti juuri siniset Alkemistin Illantullen ja Alkemistin Indigo olivat lyhkäreitä, kun useimmat haluavat kasvattaa kyseistä väriä pitkiksenä. Silti Indigo lähti Petralle kasvatukseen, kantaahan se sentään pitkäkarvaisuuden aiheuttavaa l-alleelia.

Näin reippaasti tytöt kiipeävät itse kädelle. Kuvassa Indigo, Ikiyö ja Ikkunaprinsessa.

Näin reippaasti tytöt kiipeävät itse kädelle. Kuvassa Indigo, Ikiyö ja Ikkunaprinsessa.

Hopeamusta Inertia vähän röhnäisenä. Sisko on nimensä mukaisesti aivan yönmusta.

Hopeamusta Inertia vähän röhnäisenä. Sisko on nimensä mukaisesti aivan yönmusta.

Tätä kirjoittaessa Ironia asuu yhä tyytyväisenä emonsa kanssa ja J-poikue alkaa lähestyä luovutusikää. Tänään erotin pienen poikueen kaksi poikaa, Alkemistin Jalopeuran ja Alkemistin Jalokavalan poikamiesboksiin. Piskuinen vaalea Jalo (A. Jalopeura) ei vielä tytöistä mitään ymmärrä, mutta veljensä alkaa jo osoittaa kiinnostuksen merkkejä. Molemmat pojat on varattu, kuten tytöistäkin Alkemistin Jalokuunlilja ja Alkemistin Jalokastanja. Ainoastaan neiti Alkemistin Jalosyreeni on varaamatta. Pitkään pohdin sen jättämistä kotiin ja pohdin oikeastaan vieläkin. Mieluiten antaisin sen sijoitukseen, jos sopiva koti löytyy läheltä. Vink vink, kuva ohessa. 🙂

Alkemistin Jalosyreeni

Alkemistin Jalosyreeni

p.s. Myös Afrikkalaisia kääpiöhiiriä (Mus Minutoides, ”pygmihiiri”) saisi alkaa varaamaan, sillä kolme paria on yhdistetty. Niiden kasvatuksesta haaveileva voisi jopa noutaa yhden parin hoiviinsa kahden viikon sisällä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s