I-poikamiesboksi

Niin ne kasvavat nuo hamsterinpojat. Muutama viikko syntymästä ja jo on muutettava emon hoivista pois. Onneksi tässä poikueessa on neljä vauhdikasta veljestä! Surkeaa olisikin viettää ensi päivät emosta erillään aivan yksin.

Pikkuherrat Alkemistin Imaginaerum (pk sininen laikukas), Alkemistin Imago (lk suklaa-keltainen? umbourous laikukas), Alkemistin Inkognito ja Alkemistin Illuminati (lk ja pk laventeli-keltaiset? umbbarilaikukkaat) asuttavat kimpassa poikamiesboksia jokusen päivän. Ensinnä joukosta lähtee Imaginaerum pitkälle matkalle kohti Oulua – Helsingin ja Lavender’s Elyn kautta Kajaanin näyttelyyn. Sieltä jo vuoden päivät sinistä urosta odottanut uusi omistaja noutaa suojattinsa. ❤

Niin, noista väreistä joiden perässä on kysymysmerkit. Ensiksihän pesässä näytti kellivän kolme keltaista poikaa yhden sinisen lisäksi. Sitten yksi alkoi kummasti rusehtaa paikka paikoin ja lopuksi pienemmät veljet perässä. Illuminatin perusväriä ei enää oikein näy, koska sen valkoiset laikut kattavat lähes koko kehon ja pitkäksi venähtänyt karva vaalentaa loputkin. Vielä viikko sitten etenkin naamassa erotti väriä, joka saattaisi olla laventeli-keltaista. Arvailuksihan se nyt meni, mutta näin papereihin laitettiin. 😀 Lyhytturkkisella Inkognitolla perusväriä on enemmän ja se näkyy paremmin. Kaikki kolme keltapohjaista(?) poikaa ovat ainakin umborouksia, sillä silmärenkaat ovat jokaisella erottuneet jossain vaiheessa (ja kahdella edelleen).

Lopuksi kuvat pojista, kun kaikki ovat yhä yhdessä:

Vasemmalta Imago, Imaginaerum, Illuminati ja Inkognito

Vasemmalta Imago, Imaginaerum, Illuminati ja Inkognito

Melkoista mylläämistä ja pientä kinastelua pojilla alkaa olemaan.

Melkoista mylläämistä ja pientä kinastelua pojilla alkaa olemaan.

—–

Ja eiköhän laiteta vielä pieni ”sneak peek” seuraavasta poikueesta. Onneksi se on pieni, sillä edellistenkin kanssa on ollut hulinaa!

Viikon vanhat Viiran (Alia Aamunsäde) silmäterät.

Viikon vanhat Viiran (Alia Aamunsäde) silmäterät.

2 ajatusta artikkelista “I-poikamiesboksi

  1. No onneksi joku sentään saa poikasia, täällä vielä toistaiseksi tuloksetta.. 😉 Kovin on kauniin näköinen tuo harmaalaikukas (sininen?) poitsu toiseksi viimeisessä kuvassa 🙂

    Tykkää

    • Sininen laikukas A. Imaginaerum, varmaan. Se lähtikin näyttelykaveriksi hamsteriharrastajalle. 🙂 Pitkässä turkissa nuo laikut tuppaavat sekoittumaan, mutta pään seudulla kuvio on tosiaan kaunis.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s