Syrkkikuulumisia

Olisipa kiva kirjoitella tähän tuoreita poikaskuulumisia, mutta niitä saa vielä odotella. Samalla kuitenkin huomasin, etten ole kirjoittanut edes H-poikueestamme! Se oli Sasan (Le Soleils Luisante, pk ruoste kk laikukas hollannintuonti) ja Tropin (Alkemistin Entropia, lk laventeli) pikkupoikue, jossa oli vain viisi tenavaa. Ne olivat sitten sitäkin somempia ja oikein kauniin tyyppisiä. Poikue syntyi lokakuun alussa ja siitä jäi kotiin aivan äitinsä näköinen poika, Alkemistin Harhaluulo. Muillakin lapsilla oli varsin kafkamaiset nimet 😉

Kaksiviikkoiset

Kaksiviikkoiset

23vrk kaunokaiset

23vrk kaunokaiset

Alkemistin Hallusinaatio – pk ruoste kk laikukas naaras
Alkemistin Hurmanhenki – lk hopeasuklaa laikukas uros
Alkemistin Harhaluulo – pk ruoste laikukas uros
Alkemistin Haamuvalo – pk rs seepianharmaa uros
Alkemistin Henkipatto – lk ruoste laikukas uros

Koska poikue oli noinkin onnistunut, mutta lukumäärältään pieni, niin kovasti tässä houkuttaisi myös toinen poikue samalle parille. Etenkin kun yhtään laventelia ei tuohon pesueeseen tupsahtanut odotuksista huolimatta.

Alkemistin Harhaluulo 5 vkoa

Alkemistin Harhaluulo 5 vkoa

Sen sijaan sinisiä pikkuisia emme tähän taloon ole saaneet piiiit-kään aikaan. Ei, vaikka ainakin kolmea eri yhdistelmää olen koittanut. Viiran (Alia Aamunsäde) kanssa alkaa tulla kohta jo ikäkin vastaan. Suurin murhe on kuitenkin upea sininen laikukas Alkemistin Droidipoika, joka ei vain onnistu jälkikasvua siittämään.

Onni onnettomuudessa on, että eräs kasvattieni ostaja innostui myös kasvattamaan sinisiä. Kirsin luona syntyi erisukuisten Alkemistin Fantasmagorian (pk sininen) ja Alkemistin Gorgon (lk musta, kantaa sinistä) hieno poikue. Tästä sain itselleni vajaa viikko sitten lyhytkarvaisen sinisen Ash-pojan, joka kulkee kotona hieman helpommin lausuttavalla nimellä Avec 🙂 Se kun tuli seuralaiseksi pienelle siniselle laikukkaalle saksantuontitytöllemme Cherille (Little Hustler’s CherryBlossom). Näistä tulokkaista lisää myöhemmin.

Nyt odotan ensi viikonloppua ja ensimmäistä näyttelyreissuani ulkomaille! Menemme Suomen Hamsteriyhdistyksen pj:n Veera Kujansuun (Goldilock’s) kanssa Harrogateen, Burgess Premier Small Animal Show -brittinäyttelyyn (http://www.thesmallanimalshow.co.uk/). Se on meidän mittapuullamme valtaisa ja kohdeyleisönä ovat lähinnä aikuiset. Sieltä pitäisi tupsahtaa meille pari tuontiakin, jos kaikki menee hyvin. Thumbs up!

5 ajatusta artikkelista “Syrkkikuulumisia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s