Pikku-G:t sekä Symppis

Tänään pikkuiset G-vauvat lähtivät vilistelemään ympäri terraansa oikein tarmolla. Pannu-emo (Picus Mrs. Potts) siirsi ne jossain vaiheessa pois suojaisasta pesämökistään avopesään, ehkä kuumuuden vuoksi. Poikashuoneessa ei olla mitattu yli 25 Celsiusta, mutta eiköhän 11-päisen poikueen kanssa lämpenee mökki jo muutoinkin.

Ei, Pannu ei ole kuollut - Pannu imettää ;)

Ei, Pannu ei ole kuollut – Pannu imettää 😉

Odotin tästä norrevoittoista pesuetta, mutta Pannu kantoi kun kantoikin mustaa. Sinänsä mukavaa, koska pesässä on nyt oikein kaunis pieni musta kilpparityttönen! Kyseinen neito nimeltää Alkemistin Gnoomi taitaakin jäädä kotiin. Myös täyspikimustia tyttölapsia syntyi kolmen kappaleen verran. Näille valloittaville pikkuhirviöille sopiikin erityisen hyvin ennalta valittu hirviö/muu-riiviö-teema, joten kolmikko sai nimekseen Alkemistin Ghoul, Gorgo ja Gargoile. Mustista poikasista on kuitenkin aina pieni huoli, sillä väri ei ole jostain (käsittämättömästä) syystä lemmikinostajien mieleen. Toisinajattelijat, varatkaapas nyt oma sievä pieni riiviönne ohjeilla http://marika.hamsterit.net/varausohjeet 🙂

Viime poikueesta kotiin jäänyt Momo (A. Fata Morgana) edustaa kauniisti mustaa

Viime poikueesta kotiin jäänyt Momo (A. Fata Morgana) edustaa kauniisti mustaa

Norreja syntyi sentään pari kappaletta. Molemmat ovat potria tyttöjä, neidit Alkemistin Graia ja Guerilla. Loput ovat poikia ja kaikki keltapohjaisia(!) Musta-keltaisia on neljä ja niistä vapaana kaksi, pikkuherrat A. Golem sekä Gargantua. Myös keltainen hurmuri A. Gogmagog on toistaiseksi vapaana, vaikka kovasti haluaisin pitää tämän itse tai ainakin laittaa sijoitukseen. Tällä on mitä edustavin päänuppi, ja poika on kaikenkaikkiaan varsin lupaava mukelo.

Kaikkia poikasia ei kuitenkaan voi itse pitää, etenkin kun meille ehti saapua Velhon (Alkemistin Arkkivelho Abrakadabra) poika kotiin. Velho ei loppujen lopuksikaan saanut kotona jälkikasvua, mutta riiasi pariin otteeseen onnistuneesti. Wannabe-Pauliinalta kulkeutui viikonvaihteessa poikanen jälkimmäisestä katraasta – saanko esitellä Wannabe Syntisen Kaunis Mies eli Symppis, lks suklaa:

Symppis_5vkoa

Symppis on isokorvainen ja -silmäinen vilkas olento, josta tulee mieleen lähinnä unikeot 😉 Uudesta dunastaan se piti heti kovasti. Hiukan harmillisesti meille tuli taas lyhkäri, mutta sentään satiini. Soma se on kuin mikä ja kantaa sentään pitkäkarvaisuutta. Toivottavasti siitä kasvaa samanlainen lutukka nalle kuin isästään. ❤

Sympan duna

Sympan duna

4 ajatusta artikkelista “Pikku-G:t sekä Symppis

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s