Sateenkaaren tuolla puolen

Juuri kun pääsin kirjoittamasta näistä vanhuskuolemistamme, niin Illuusia-mamma (Sateenkaaren Illuusia) menehtyi 27.6. vuoden ja 9kk iässä. Vaikka toki ikääkin oli, niin tämä oli silti jonkinmoinen yllätys – sen verran reipas ja tomera Illu oli loppuun asti. Vielä edellisenä iltana juoksupyörä kulki kuten ennenkin. Seuraavaksi löysin mamman ikiuneen nukahtaneena pää koivunoksan alla.
Illuusia haudattiin mökillemme köynnösruusun viereen. Siihen kun avautuu täsmälleen samanväriset kermanvaaleat kukat, aivan pian.

Näin reippaasti mamma vetäisi puuhalaatikon herkut ja pehmikkeet poskipusseihin vielä pari päivää ennen menehtymistään

Näin reippaasti mamma vetäisi puuhalaatikon herkut ja pehmikkeet poskipusseihin vielä pari päivää ennen menehtymistään

Illuusia 9kk

Illuusia 9kk

Täytyy myöntää, että tämä kermanvalkea mummeli on ollut oma lellikkini jo pitkään. Tuppaan muutenkin kiintymään erityisesti juuri näihin persoonallisiin ja usein hankaliinkin naaraisiin, jotka kuitenkin leppostuvat ajan mittaan – olematta yhtään vähempää persoonallisia. Illuusian tytär Aaria (Alkemistin Aaria Alkusointu) omaa vähän samoja piirteitä kuin emonsa, mutta se ei ole juurikaan rauhoittunut iästään (1v 4kk) huolimatta. Toisaalta kiva niin, ainakin rouvassa riittää virtaa 😉

Kohta vuoden täyttevä Telluusia (Tellu, Eileithyia) sen sijaan istuksii usein juoksupyörässään olohuoneen terrassa meitä katselemassa. Silloin kun malttaa olla tunkematta koko terraarion purumäärää rakkaan puulaatikkonsa alle. Valitettavasti neiti pissii lootansa nurkkiin, joten kohta täytyy hakea torilta uusi tomaattilaatikko. Vinkkinä muuten, että monet torimyyjät antavat niitä mielellään ihan ilmaiseksi 😀 Viimeksi olisin saanut ”vaikka kaikki”, mutta tyydyin kolmeen 😉Tellu1v Tellu_1v2

Pieneksi piristykseksi vielä kuvasarja Aaria-rouvan uudesta kodista. Illuusian menehdyttyä Alkemistin Droidipoika peri sen puulinnahäkin, joten kuvan Duna Fun jäi vapaaksi. Siihen sisustin vilkkaalle Aarialle asumuksen, jota se tuntui kovasti arvostavan. Koskaan rouva ei ole ollut niin paljon hereillä päiväsaikaan!Aarian_duna1 Aarian_duna2 Aarian_duna3

2 ajatusta artikkelista “Sateenkaaren tuolla puolen

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s