F-poikue!

Viimeinkin! Saanko esitellä sisarukset Alkemistin Fata Morgana, Alkemistin Film Noir, Alkemistin Filigraani, Alkemistin Filatelisti, Alkemistin Fantasmagoria ja hännänhuippuna Alkemistin Fraktaali.  Kolme tyttöä ja kolme poikaa, kaksi mustaa, kaksi norrea (umbbaria) ja kaksi sinistä – siinä järjestyksessä ja kaikki pitkäkarvaisia.

Musta naaras Fata Morgana eli Momo jää kotiin. Pitkästä aikaa on kiva jättää meille reipas pikimusta naaras, vähän Misakinkin muistoksi. Toivottavasti siitä myös kehkeytyy oiva morsio Alkemistin Droidipojalle. Silloin olisi mahdollisuus saada lisää sinisiä laikukkaita taloon. Momosta tulee varmasti vielä paljon kuvia jatkossa. ❤

Sininen uros Fantasmagoria aka Maagi menee sijoitukseen Uuteenkaupunkiin. Oli hienoa löytää sille yhteistyöhaluinen koti, nyt kun pesueeseen ei syntynyt sinistä tyttöä 🙂 Maagi on hyvin kehittynyt, toistaiseksi varsin lupaava jalostukseen. Poika on oikea hurmuri, vaikka sympaattisiahan nuo ovat kaikki.Maagi

Pahnanpohjimmainen sininen (ja ehkä satiini!) rääppänä Fraktaali i.e. Frakki lähtee sekin kauemmas, ihan Jyväskylään asti. Siellä sitä jo odottaa valmiiksi sisustettu lukaali 😉 Tämä hauras ja herttainen poju on liian pieni kasvatukseen, mutta saa onnekseen ihanan lemmikkikodin.Frakki1

Rakastavat ihmiset saa myös Filatelisti, normaali umborous satiini uros, jonka toinen silmä ei ole auennut kunnolla. Tästä sirrisilmänsä poika sai nimensäkin, kun noin toispuolisesti tarkastelee maailmaa.
Lähetin poikasesta kuvat pitkään varailleelle perheelle, jotka ihastuivat muruseen oitis. Filatelisti on kookkain ja kaunispäisin koko pesueesta. Se on myös ensimmäisenä seikkailemassa uusissa paikoissa. Näkökyky ei ole hamstereille kovin tärkeä ja todennäköisesti pentu kuitenkin näkee normaalisti sirrisilmällään. Ihmistäkään se ei vierasta, vaan tulee uteliaana nuuhkimaan.Fila_2_5

Vapaana on ovat vielä energinen musta tyttö Film Noir ja sisarensa, kaunissilmäinen hento Filigraani. Noirista koitin ottaa edustavia kuvia, mutta kuten yleensä, mustan syrkkimuksun kuvaaminen on yhtä tuskaa. Se on helposti pelkkää epäselvää varjoa, ainakin minun onnettomalla kamerallani:

Tyypillisin kuva Noirista.

Tyypillisin kuva

Koko hamsteri kuvassa.

Koko hamsteri kuvassa.

Nyt se on paikallaan, eik silti näy juuri mitään.

Nyt se on paikallaan, eikä silti näy juuri mitään.

Välillä pitää puunata.

Välillä pitää puunata.

Vielä nassu on epäterävä.

Vielä nassu on epäterävä.

Se on siinä, saa kelvata. <3

Se on siinä, saa kelvata. ❤

Siskon kuva tuli kertalaakista: Filigraani

Siskon kuva tuli kertalaakista: Filigraani

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s