Hehkutusta

Nyt pitää pikaisesti hehkuttaa hieman Jyväskylän näyttelyn tunnelmia kun sieltä juuri alkuillasta kotiuduimme. Tosin cämpsyjen ulkomuodoissa mentiin melkoisen pohjalukemissa… Ainoan selvästi postitiivisen palautteen sai Samurain kaavakkeen kulmaan argente pikkupoika Sitalces, joka ei edes osallistunut! Kunhan hengasi muiden laumakavereidensa kanssa samassa boksissa. Hauska silti kuulla, että sillä on lupaava väri.

Sitten syrkkeihin. Otin kolme syrkkimystä mukaan ja kaikkia huomioitiin tuomareiden osalta. Alkemistin Droidipoika (pk sininen laikukas) sai Kunniamaininnan tyypistä, joka on erittäin tervetullut huomionosoitus ennen niin ruipeloille sinisille – ja varsinkin pitkäkarvaiselle! Nipin napin kaksikuinen ja siten mukaan päässyt Alkemistin Entropia oli paitsi Ei-standardien toinen, myös luokkansa Paras Nuori. Uskomattomimman saavutuksen teki silti ArjaM:ltä tullut, nuorena aivan hiirtä muistuttanut lk sininen Tarinan Blue Wonder. Luokassaan Koe-standardit: Tuomarin Suosikki, luokan voitto & sertifikaatti ja lopuksi syyrialaisten Ei- ja Koe-standardien Best In Show I. Silmät ymmyrkäisenä lähdin kättelemään tuomaria viimeisen ruusukkeen kohdalla, joka onkin muuten hyvin komea ruusuke.

Wonkan_palkinnnot_JKY2014

Woitokas Wonka

Woitokas Wonka

Tyttären huoneesta. Tropin (A. Entropia) kaksi ruusuketta ylärivissä: tummansininen ja keltainen.

Reissu oli paitsi kannattava, myös opettavainen, sillä sihteeröin lk syrkkien tuomaria. Rankkakin se oli, sillä ajomatkaa kertyi aamusella nelisen tuntia ja olimme ihan nipin napin paikalla. Syyksi luettakoon lapsiperheen mittakaavassakin poikkeuksellisen vähäuninen yö (rapiat 3h), mutta olisi sitä aiemmin saannut lähteä liikkeelle. Kun vielä jäimme siivoamaan paikkaa, niin päivästä tuli pikkuisen raskas. Onneksi meillä oli hotellihuone odottamassa Jyväskylän Scandicissa.
(Täytyy nyt poikkeuksellisesti mainostaa, että palvelu oli huomaavaista ja hotlan ravintolan ruoka mahtavaa. Sain ison kulhon parasta maistamaani bouillabaissea ikinä ja siippa mureaa 24 tuntia haudutettua possunposkea melkoisen lautasellisen. Lisäksi otin lasillisen Tawnya odotellessa ja paljon uunituoretta leipää keiton kera. Kun koko hupi maksoi alennuksineen 30 euroa, olin lentää pyrstölleni! Huomautettakoon silti, ettei keittoni ollut aivan autenttinen kirkaslieminen versio. Siinä oli kuitenkin kalaa, simpukkaa ja pohjalla möllötti kivankokoinen rapunen. Ja se oli mahdottoman maukasta, joka lusikallinen. Melkein nyt aloitan ruokablogin 🙂

5 ajatusta artikkelista “Hehkutusta

 1. Onnea näyttelymenestyksestä! 🙂
  Päädyin tuolta Hamsteriyhdistyksen foorumin kautta lueskelemaan sun blogia, ja selailinkin tässä taaksepäin merkintöjä ihan jonkun verran – ja kohta vielä jatkan selailua. Tykkään kovasti sun tyylistä kirjottaa, ja vaikka itse en mitenkään päin ole kokenut hamstereiden kanssa enkä sillä tavalla verrattain lajista kovinkaan paljon tiedä, niin yhdeksi ehdottomaksi suosikkiväriksi ovat kyllä nousseet nuo siniset joita sinäkin kasvatat. Haluan sinisen mielellään pitkäkarvaisen palleroisen meille vielä joskus, sitten kun on tilaa useammalle hamsterille ja muutenkin resursseja ottaa toinen syrkki. On joka tapauksessa ihanaa kattoa näitä sinun suloisuuksia ja haaveilla! 🙂

  Tykkää

  • Kiitos ja samoin! Teidän Ninninne oli pärjännyt mukavasti lemmikkiluokassa, mitä SHY:n forkalta näyttelykuulumisia katsoin 🙂
   Näitä pk sinisiä meille toivottavasti syntyisi ainakin pari poikuetta vuodessa. Nyt tuolle Tropille olisi tyttöystävä tilauksessa Hollannista ja siis hyvin alustava poikassuunnitelma syksylle 😉

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s