Kuinkas sitten kävikään

Toissapostauksesta unohtui kokonaan kuvasarja meidän cämpsyparistamme, ja nyt tämäkin jäi ”pöytälaatikkoon” puolivalmiiksi. Tunkasen sen kuitenkin ajallisesti oikealle paikalleen marraskuulle. Niin, siis Jannu (Peppermint’s Janrik) & Hortense, olkaa hyvät! Oikeastaan Jannua tässä yritin kuvailla, koskapa tuo pienen syrkin kokoinen otus ahtautui koomisesti nukkumaan pikkaraisen puumökin yläkertaan 🙂

jannu_kurkkaa

Jannu_k_Hortense

Tässä vaiheessa alkaa ihmetellä miten Jannu ylipäänsä mahtui mökkiin...

Tässä vaiheessa alkaa ihmetellä miten Jannu ylipäänsä mahtui mökkiin…

Useimmiten Jannu tapasi nukkua juoksupyörässä, ja vielä Hortensen lempparijuoksupyörässä, mistä frouva ei tokikaan pitänyt. Nyt sulho tosin jo palasi Saaralle. Yhtälö meillä muodostui liian vaikeaksi, kun äijän piti olla dieetillä ja tulevan emon kuitenkin saada ravitsevaa ruokaa. Noh, Jannuhan veti eukonkin annokset kupuunsa. Toivottavasti seuraava cämpsypoikueemme kuitenkin ehti saada alkunsa [Kyllä sai ja seitsemän rääpälettä peräti 😀 toim.huom]

Syyrialaisnaaraamme Balladin pikkupoikueen värijakauma taasen tuotti iloisen yllätyksen 🙂 Pesässä köllii yksi musta laikullinen, kaksi sinistä ja yksi sininen laikullinen! En uskonut Skunkin tuottavan sinistä lainkaan, sillä sen isä on “vain” diluuttikantaja, mutta näin sitten kävi 😀 Nyt sydän syrjälläni seuraan noiden kasvamista. Viikko vielä on kriittisintä aikaa.

Näitä syrkkipikkuisia ei juuri tarvinnut kaupata, kun poikue oli melkeinpä varattu etukäteen. Toivottavasti seuraavasta tulisi taas hiukan isompi sakki, vaikkakaan yli kymmenen ei tarvitse päästä. Eiköhän sitten ole Aaria taas vuorossa ja heitän hanskat tiskiin Lumon kanssa. Harmi, sillä meille on tulossa (lainaan?) laventeli-uros. Kaipa se  yhdistetään Tellun kanssa, vaikka Velho nyt jääkin ilman morsiota. Mutta kukas Namjan pariksi jää. Hmmm…

2 ajatusta artikkelista “Kuinkas sitten kävikään

    • Hortense on sen verran temperamenttinen seuralaistensa kanssa, että hyvä vaan tuommoinen iso siippa. Rouva oli asianmukaisen vaikuttunut ;D Käsittelen just lapsosia ja ne ovat kyllä kilttejä mussukoita ❤

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s