C-poikasista kuvia ynnä muuta

Milloinkaan aiemmin poikasilla ei ole ollut näin paljon etukäteisvaraajia. Nyt ei ole enää kuin ehkä yksi uros vapaana, sekin sellainen jota olen harkinnut sijoitukseen. Poikaset alkavat lähteä ensi viikolla, joten laitetaanpas vielä poikaskuvapostaus teille kaikille ihasteltavaksi 😉 Klikkaamalla saat isommat versiot näkyviin.
CustomCasanova

Vaikka poikaset nahistelevat jonkin verran keskenään, niin kokonaisuudessaan nämä ovat olleet helpoimpia käsiteltäviä ikinä. Meinaavathan ne käsistä säntäillä, eikä niiden pyydystäminenkään mitenkään helppoa ole. Kuitenkin ne ovat uteliaita kun käden pistää terraarioon, eivätkä ala hätääntyneenä rääkymään nostettaessa. Sylissä nuo rauhoittuvat yleensä nopeasti. Ehkä se johtuu siitä, että nämä ovat ensimmäiset oman kasvattini poikaset.
CampanulaCappuccino
Aaria-emä on ollut varsin suvaitsevainen minun touhujani kohtaan sillloinkin kun siirtelen mökkiä terraa putsatessa tai pengon poikasia esiin puruista käsittelyä varten. Pikemminkin minulla on ollut Aariasta riesaa, koska siinä touhutessani se koittaa heti kiivetä kättä pitkin ulos. Ilmeisesti emosella olisi tarvetta pienelle vapaalle…
CadillacCamembert
Poikaskyselyjä on tullut tasaisesti parin-kolmen päivän välein koko ajan. Kivankuuloisia koteja tuntuu olevan odottamassa, joukossa on useita kokeneita hamsteriharrastajia. Myös Velhon jälkikasvusta tulee ainakin yksi Vantaalta Turkuun Lahden näyttelyn yhteydessä, koska kyseiselle naaraspoikaselle löytyi täältä varaaja. Hänelle muodostuu hamsterinmentävä tila tässä hiukan myöhemmin, joten lupauduin pitämään poikasta marraskuun puolelle. Oikein mukavaa, sillä näin saan tutustua edes yhteen Velhon jälkikasvusta hieman lähemmin. Meille ei tällä kertaa syntynytkään kuin kolme naarasta.
CharmiCembalo
Poikasten käsittelyyn kuluu melkoisesti aikaa iltaisin, mutta aivan ihanasti tytär ja siippa ovat olleet apuna. Nyt alkaa luonne-erojakin jo näkyä. Pari poikasista on aivan mahdottomia elohopealapsia, kun taas muutamat jopa torkkuvat kämmenellä Pikkarainen sininen Cirruspilvi on silminnähden hitaammin kehittynyt kuin muut, mutta ottaa sen takaisin melkoisella kukkoilulla ja nahistelulla, vaikka päätyykin usein altavastaajaksi.
Cirrus

2 ajatusta artikkelista “C-poikasista kuvia ynnä muuta

    • Haluatko sen sijoitukseen? ;D Ei voi tietää jääkö pieneksi, mutta A-poikueen pahnisrassukkahan on tosiaan nyt hyvänkokoinen sertimamma 🙂

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s