Mikä viikonloppu!

Olipa melkoinen päivä eilen. Kovasti säätämistä, mutta kumminkin kaikki meni aikas nappiin Helsingissä. Klo 14 ennalta sovittuun paikkaan Rautatieaseman kieppeille saapui ihmisiä hamsteribokseja kanniskellen. Todella hienoa! Arvostan suuresti (tuntemattomienkin) kasvattajien joustamista ja luotettavuutta, kiitos teille.

Kuten aiemmin sanottu, noille campbellihamsuille ei ole kovin helppoa löytää passelia kumppania. Säätäminen alkaa kuitenkin luonnistua meikäläiseltä päivä päivältä paremmin, joten (onnekkaiden sattumien kautta) sekä Huldalle että Hortenselle löytyi sulho. Lähinnä Huldan kanssa tuli kiirettä, sillä tyttö alkaa olla isokokoinen jo nyt. Tämäntyyppisille cämpsyille suositellaan melko aikaista poikueentekoa, ilmeisesti mahdollisten myöhempien tiinehtymis- ja synnytysongelmien vuoksi. Janettalta löytyi kuitenkin sopivanikäinen opal-uros, alunperin Peppermints-hamsulasta. Saanko esitellä Peppermints Janrik:
Peppermints_Janrik

Tämä kaveri on hiukan pitkulainen verrattuna noihin meidän pönäköihin siskoksiimme, mutta täytyy sitten vain valita poikueesta sopivimmat kasvatukseen. Muuten ihan hyvänkokoinen sälli. Painoa toki saisi olla enemmänkin, joten jätkä sai heti eilen iltapalaksi lihavan jättijauhomadon. Voisin muutenkin jannua hetken paisuttaa, ennen kuin ruualle perso Hulda tulee popsimaan kaverin muonat 😛

Sinä missä Janrik on rauhallinen ujopiimä, on Henriettalta eli Hekeltä (blogi) tullut Kafkaesque utelias kuin mikä. Varovainen, mutta mukavan reipas pieni mies, väritykseltään musta kevyellä umborouksella. Kafka on kutakuinkin kuusiviikkoinen. Olemukseltaan vielä “syrkkimäisen” kapoinen, mutta lupaava. Aika näyttää tuleeko siitä sellainen ihana karvamatto kuin cämpsyistä parhaimmillaan. Täytyy vielä sanoa, että Heken blogissa oleva laikkupoikue on yksinkertaisesti ihana – jään odottelemaan seuraavia 😉 Kafkaesque

Pisteenä i:n päälle syyrialaiskasvattini Arkkivelho palasi kotiin. Kovasti poikaa oli jo odotettukin.

Ainoa asia, joka ei mennyt ihan nappiin, oli parin uuden terran nouto. Koitimme päästä ajoissa kotiin, joten hoputtelimme terrojen noutoa ja sitten olimme itse hiukan myöhässä. Nolotti 😦 Ruokapaikan löytäminen ei vain mennyt ihan putkeen, ja sitten sinne pelmahti pari siipan kolleegaa samppanja-pullon kanssa…

Niin, kai tämän verran voi taas aiheesta poiketa pienen uutisoinnin muodossa: armas avopuolisoni meni ja kosi lauantaina! Olimme vuokranneet mukavan pienen huoneiston parvekkeineen, ja siellä sitten illan hämärtyessä siippa tarjosi sormusta asianmukaisin menoin. Eipä tarvinnut kahdesti harkita. Seuraavaksi suuntasimmekin Careliaan samppanjalle ja ihanalle illalliselle. Näemmä tämä (vain) lievästi kaoottinen lapsiperhe&uusperhe&jyrsinlauma ei riitä lannistamaan toimivaa kumppanuutta ja loistavaa parisuhdetta. Pahoittelen tekstin jonkinasteista imelyyttä, mutta nyt on kyllä aivan pakko hehkuttaa 😉

sormuskasi

4 ajatusta artikkelista “Mikä viikonloppu!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s