Trafiikkia

Xavier-uros palasi kotiinsa perjantaina ja Skunkki-poikamme lähti vuorostaan riiuureissulle. Myöskin kaksi B-poikueen tyttöä kotoutui Helsingin suuntaan siipan työmatkalla. Tässä tyhjiä asumuksia siivotessani jouduin oikein laskemaan miten monta hamsteria meillä on. Isossa terrassa Misakin seurana majailee enää Janettalle menevä Banzai (Banzai Banyanpuun Alla) ja meidän Balladimme – joka muuten tuntuu saavan lempinimen Bali ja on varsin itsetietoinen nuori naaras jo nyt. On ollut todella antoisaa seurata emon ja neljän tyttären eloa isossa terrassa – ihmeen mukavasti se on mennyt. Joskus sisarille tulee pientä nahistelua, mutta se menee nopeasti ohi. Välillä kaikki torkkuvat eri koloissa ja välillä taas ahtaan kolmiomökin sisuksista saattoi pullahtaa kaikki viisi leidiä.

Xavi-lehmä ...ei, vaan sonni.

Xavi-lehmä – ei, vaan sonni.

Laumaelämä on tehnyt äidistä tyttärineen huvittavankin ahneita ruuan suhteen. Jos on vähänkään parempaa pöperöä tarjolla, kaikki säntäävät kupille tunkemaan sisältöä kaksin käpälin poskipusseihinsa. Ruuasta ei sentään tapella, mutta kyllä sitä vahdataan. Liekö se syynä tyttärien nopeaan kasvuun, koska varsinkin pitkäturkit alkavat näyttää isoilta. Syynä toki saattaa olla kunnioitettavan tuuhea turkki. Bali ja Elylle mennyt Kadi (Barrikadeille Rakkaani) näyttävät aivan pieniltä myrskypilviltä. ❤

Viimeinen poika, Basil (Basilika Hedelmähillossa) noudettiin jo pari viikkoa sitten, ja hyvä niin. Pikkuinen kun oli yksikseen terrassaan, sillä tällä kertaa en jättänyt yhtään urospuolista pesueesta kotiin. Sinistä linjaa saapui sen sijaan vahvistamaan aivan upea pitkäkarvainen herra, jo aiemmin mainitsemani Lavender’s Omen. Edellisessä kodissaan hamsua on kutsuttu nimellä Bruno, mutta meillä nuoresta herrasta vakiintui Otto. Otto-poika on Misakin velipuoli, joten Azuren jälkeläisiä meillä on nyt kylliksi. Luonteeltaan tämä tulokas on aivan ihana ja ihmisrakas otus, joka tulee vapaana ollessaankin helposti kiehnäämään.

Lavender's Omen

Lavender’s Omen

Poikueiden suhteen pidämme kesälomaa. Neljäntoista nakeron jokailtainen käsittely vei helposti rapiat kaksi tuntia, ja asumusta sai olla siivoamassa koko ajan hajuhaittojen ehkäisemiseksi. Nyt kaikilla hamsuillamme on oma paikkansa ja yksi ylimääräinen duna odottelee Balladin erakoitumista. Vielä se saa elellä emonsa kanssa, niin kauan kuin sietävät toisiaan.

Kovasti toki jo kutkuttaa millaisia jälkeläisiä Lumo (Wonderland’s Lumierè) ja Velho (Arkkivelho Abrakadabra) saavat syksymmällä aikaan. Ainakin suklaanvärisiä poikasia syntynee. Toinen pari olisi Napo (Lavender’s Napoleon) ja Aaria (Aaria Alkusointu), jotka saattavat saada sinisiä ja suklaa-poikasia. Mustaa tulee takuulla, mutta nyt kaikkien pitäisi olla pitkäkarvaisia. Molemmissa pareissa on potentiaalia laventeliinkin, mutta hopea-alleeli saattaa tuottaa yllätyksia.

Sainpa aikaiseksi tehdä poppoolle herkkutikkujakin hamsterit.net -ohjeen mukaan. Ei näistä tullut yhtä hienoja kuin Evellä, mutta kelpasivat.herkkutikut

p.s. Niin, niitä hamsuja on nyt 12 (tämä on muuten se useimmin kysytty kysymys hamstereihimme liittyen 😉 Kaikkien nimet näkyvät oikealla =>

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s