B-ikkuiset

Lapset sen kun kasvavat, ihmis- ja hamsteriversiot. B-poikue (hamstereita 😉 pääsi juuri siihen ikään, että urokset piti erottaa omaan terraansa. Siinä ne nyt elelevät muutaman päivän ennen kuin muuttavat eteenpäin, pois viikonvaihteen lastenkutsujen melskeestä. Osa poikueesta menee sovitusti Faunatar-eläinkaupan kautta myyntiin. Myyntiä edeltää aika myymälän takahuoneen tilavissa terraarioissa tyttö- ja poikaporukassa. Nyt muuttavat sisarukset pysyvät siis vielä yhdessä tutustumassa maailmaan. Kotiin jää enää muutama etukäteen varattu poikanen, yksi vain lemmikiksi ja neljä myös kasvatukseen.

Kun alkoi olla jo ahdasta

Kun alkoi olla jo ahdasta

Varastossa maannut terra pääsi väliaikaiskäyttöön pikkupojille, mutta se on kyllä harmittavan kapea. Pituutta sentään riittää, joten siihen sai parikin mökkihärdelliä, putken ja 17cm juoksarin ruokakippojen lisäksi. Nakerot tykästyivät uuteen asumukseensa, ja varsinkin sen kiipeilymahdollisuuksiin. Nahistelutkin ovat vähentyneet, ilmeisesti monen pienen torkkumiskolon ansiosta.b-pojat

B-poikue jakaantui mielenkiintoisesti kahteen hyvin erinäköiseen poikastyyppiin. Kaikki kahdeksan lyhytkarvaista palleroa ovat olleet koko ajan sironaamaisen sopusuhtaisia ja melko isosilmäisiä, parilla jopa melkein liiaksi asti. Pää saisi olla tylpempi ja vankempi, muttei se nähdäkseni mitenkään mahdottoman mallinen ole. Pitkikset sen sijaan olivat reilun parin viikon ikään asti aivan aasinpäisiä, anteeksi nyt vain kullanmuruille! Pitkät, kapeat päät ja kaninkorvat. Olin jo aivan toivoton näiden suhteen, kunnes ykskaks pää alkoi levetä ja kroppa tukevoitua. Nyt nämä ovat vallan nättejä laineturkkisia mussukoita. Kotiin jää pk sininen Balladi-neito, ja toinen aivan samanmoinen menee Elylle (joka ei siis lopetakaan sinisten kasvatusta :D)

"Balladi Iltahämärässä" sekä siskonsa "Barrikadeille Rakkaani"

”Balladi Iltahämärässä” sekä siskonsa ”Barrikadeille Rakkaani”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s