Tervetuloa Namja!

Melkein saimme uuden tulokkaamme kotiin. Tai pitäisiköhän sanoa, että saimme Namjan jo “melkein-kotiin”. Pienen sinisen pojan kasvattaja roudasi hamsun siipan työkaverille Helsinkiin myöhään maanantaina. Tiistai-aamuna pikkuinen saapui junakyydillä Turkuun ja illalla melkein-kotiin eli mamman luokse.

Helsingissä oli hulppeasti kevätparsaa tarjolla Namjalle

Helsingissä oli hulppeasti kevätparsaa tarjolla

Puoliskoni äiti asuu onneksemme samalla asuinalueella, ja on eläinrakas ihminen. Hän otti Namja-hamsun luokseen karanteeniin pariksi viikoksi näin ensi alkuun. Todennäköisesti mitään syytä karanteenille ei ole, mutta viime aikoina on kantautunut kuulumisia selittämättömistä jyrsijäkuolemista. Seuraan siis tilannetta jonkin aikaa bakteerin tai viruksen varalta, varsinkin koska meillä on noita aivan pikkupoikasia. Eilen ehdin vain pikaisesti tervehtiä tulokasta, mutta tänään on tarkoitus kyläillä enemmän.

Poikasista puheenollen. B-poikue aloitti pesän ulkopuolella vaeltelunsa täsmälleen samana ajankohtana kuin a-poikuekin, täsmälleen 9 vrk:n ikäisenä. Aamulla tupsahti pari ulos lähinnä emon nisistä roikkuen. Sitten niitä alkoi näkyä pitkin päivää, ja loppujen lopuksi varmaan kaikki pistivät nenänsä ulos jossain kohtaa. Ensimmäisen vuorokauden Misakin kantoi kaikki heti takaisin, ja seuraavanakin päivänä melko nopsaan. Eilen mamalta alkoi jo jaksaminen loppua, ja huomasin enää yhden jälkikasvun roikottelun. Ihan toivotonta se jo onkin noiden 14:n itsepäisen vekaran kanssa 😀

Yy, kaa, koo... juu, neljätoista tallella!

Yy, kaa, koo… juu, neljätoista tallella!

Yksi ajatus artikkelista “Tervetuloa Namja!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s