Pikapostaus poikasista

Hamsterinpoikasten kehitys on ihmeellisen nopeaa. Vasta viikko sitten pesässä oli lähes samannäköisiä rääpäleitä silmät kiinni, nyt terrassa vilistää pienoishamstereita. Myös luonne-erot tulevat entistä selvemmiksi. Klassisesti se isoin meinaa olla poikueen kiusaaja, mutta myös eräs keskikokoinen öykkäri. Pahnanpohjimmainen jää alakynteen, vaan ei lannistu. Kummallista kyllä se on myös rohkeimmasta päästä tutkien mieluusti uusia paikkoja ja kulkien muutenkin omia polkujaan. Pari urospoikasta on jo nyt rauhallisia sylissäkin, vaikka aluksi kaikki olivat järjestäin paniikissa käsittelyn alkaessa. Kuvapäivitystä:

Suklis 15 vuorokautta

Suklis 15 vuorokautta

Suklis 18 vuorokautta

Suklis 18 vuorokautta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s