Hamsujen joulukalenteri

Joulukuu alkoi ja maassa on lunta 😀 Ei ole vielä joululahjat ostettuna saati koti siivottuna, mutta muutama koriste on jo ripusteltu ja ikkunoissa valaisevat monta vuotta vanhat, kauniit metallitähdet. Nyt saa myös aloittaa joulukalenterin luukkujen avaamisen, jipijipi.

Joulukalenteri on ollut työn alla itsellänikin. Tässä jossain välissä olen onnistunut päätymään uuden hamsterit.net –sivuston kanssaylläpitäjäksi – pitkälti koodaustaustani ja impulsiivisen luonteenlaatuni vuoksi. Kaikkea muutakin tekemistä toki olisi kolmen lapsen ja hamsteripesueen emona, mutta kun uudet jutut ovat aina kivoja. (Tästä saisikin hyvän aasinsillan meidän seuraavaan tulokkaaseemme, mutta antaa sen nyt olla taas toistaiseksi…)

Joulukalentereista siis. Sellaista nettiversiota, tai oikeastaan kahtakin, on tullut puuhattua nyt reilun viikon verran. Varsinaista html-koodailua olen tehnyt sen verran vähän, että ajattelin väkästellä ihan yksinkertaisen joulukorttipohjan kuvakarttana. Siinä sitten juoksisivat numerot yhdestä 24:ään. Sattumoisin armas puoliskoni kuitenkin kysäisi tuttua koodaria hommaan (iso kiitos muuten Nikolle), ja loppujen lopuksi käsissäni oli kaksi melkein valmista kalenteria. Marraskuun viimeisenä iltana meni aika myöhään, kun sorvasimme Nikon pohjasta hamsuversion. Tuloksen näette täällä, olkaapa hyvät ja kokeilkaa: http://hamsterit.net/hamsterit-joulukalenteri-2012/

Koitin kuvata omiakin hamsujamme luukkuihin, mutta erityisesti Napon kuvaaminen oli vähintäänkin haasteellista. Illusta olin ottanut jo aiemmin kivan kuvan, jolla osallistuimme myös Candycanen kisaan (klikkaa banneria tuossa oikealla – Illu on se valkoinen pieni hamsu neulotun tontun kera 🙂

Naponen ei voisi vähempää piitata ystävällisestä lumiukosta

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s