Nallekarkista vaihteeksi

Blogin nimikkonalle on jäänyt sen verran vähälle huomiolle, että tehdäänpäs pieni uppaus sen suhteen. Varsinkin, kun tuli otatettua muutamia oikein hyviä kuvia. Jos vertaa oikean yläkulman (kieltämättä hieman huonolaatuiseen) kuvaan, niin Naksu on  muuttunut valtavasti sitten pentuaikojen.

Naksu sivusta Naksu edestä Naksu päältä

Huomiota herättävintä herralla on tietysti tuo hopeanharmaa villava laahus, joka ei oikeastaan ole jäänyt pelkäksi laahukseksi. Sitä on melkein joka puolella. Lyhyempää karvaa on enää naamassa ja pieni osasto peräpäässä. Luonteessa on tapahtunut vähintään yhtä iso muutos. Arkajalkamme on nykyään kirjaimellisesti social monkey, joka suurena hupinaan kiipeilee ihmisiä pitkin – mieluiten päälaelle asti. Tässä saakin olla taas tarkkana, ettei kaveri putoa. Usein istun lattialle lukemaan, jotta Naksu saa vaaratta kiipustaa olkapäälle keikkumaan. Samassa huoneessa puuhailusta ei tulisikaan mitään, koska hamsu yrittää jatkuvasti kivuta housunlahjetta ylös. Sisäpuolta pitkin tietenkin, ja välillä ottaen ihostakin kiinni :-/

Naksun painoa yritän saada nousemaan keitetyllä bataatilla, joka uppoaakin mukavasti. Tosin myös hamsut kyllästyvät jatkuvasti tarjolla olevaan samaan ruokaan. Herra on harmi kyllä vajonnut vauvatasolle liharuokansa kanssa, joka kelpaa enää pilttimuodossa märkänä soseena – siis suoraan vauvanruokapurkista. Keitetty kananmuna ei passaa enää ollenkaan, eikä itse tehty jauhelihamössö. Tämähän on jo melkein yhtä nirso kuin kissa!

2 ajatusta artikkelista “Nallekarkista vaihteeksi

    • Totta, miksiköhän ei tullut mieleeni vähintään tuon viimeisen lauseeni kohdalla! 🙂 Cittarista ei kyllä noita merkkejä löytynyt :-/

      edit. Tästä sekä JR Farmin ”hedelmäsalaatista” lisää seuraavassa postauksessa.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s