Lula

Niin tässä nyt sitten kävi, että hamstereita on kaksi. Lavender’s Luaidreán on hamsuneidin nimi, ja Lula saapui tänään suoraan näyttelystä erään turkulaisen kasvattajan mukana. Aluksi oli tarkoitus odotella rauhassa sopivan poikueen syntymistä, mutta enhän minä siihen pystynyt. Tai siis vanhemmalle pojalle tuo hamsteri tuli 😉 Lapsethan ovat tunnetusti kärsimättömiä.

Lula

Lula-neiti

Hamsterineiti on loppujen lopuksi saman kasvattajan poikasia (Lavender’s) kuin Naksukin. Tämä tosin selvisi vasta jälkikäteen, koska hankimme hamsun emonsa Eddan omistajan kautta. Aikamoinen sattuma! Lula on pitkäkarvainen hamsu, kuten tuo toinenkin, mutta naarailla ei ole vastaavaa laahusta. Väriltään neiti on soopeli, ja oikein kaunis onkin. Harmi kyllä näyttelystä jäi knikkiepäily, koska hamsun hännän tyvessä on pieni muhkura. Toivottavasti se on kuitenkin proteiinipatti ja korjaantuisi ruokavaliolla. Nyt siis molemmat otukset syövät vähäproteiinista sapuskaa, huh! Tästä voisi saada vaikutelman, että kaikissa hamstereissa on jotain vialla, mutta niin huonosti asiat tuskin ovat. Itse en olisi noin pientä pattia edes havainnut. Tosin jos se ei häviä, niin poikasten teko on myös Lulalta evätty.

Lula saapui tänään, ja on pikaisen tutustumisen perusteella on erittäin tomera ja valpas tyttö. Ihmeellisen aktiivinen myös päiväsaikaan, vai lieneekö neidillä mennyt sisäinen kello sekaisin kaikesta hulinasta ja matkustelusta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s