Maratoonari

Juoksupyörä noudettiin postista, asetettiin Nallekarkin terraan, ja muutaman minuutin tutustumisen jälkeen sillä poljettiin jo armottomasti. Se siitä etteikö vähän vanhempikin hamsteri oppisi uusia temppuja.. Vaikuttavaa tuossa on kuitenkin lähinnä se, miten maanisesti Naksu välillä pistää menemään juoksupyörällään. Onneksi pyörästä itsestään ei lähde oikein mitään ääntä (kerrankin pakkaustekstit pitivät paikkansa), vaan öisin kuuluu vain pikkutassujen vipellys puuradalla. Oikeastaan aika hauskanen tassutuksen ääni, johon tuskin heräämme myöhemminkään.

Jos johonkin tulee herättyä, niin Naksu-herran vimmaiseen juomapullonpidikkeen rankaisuun. Herra ei todellakaan tyydy ainoastaan pureskelemaan kiinnitykseen käytettyä muovitettua rautalankaa, vaan riuhtoo ja repii sitä kaikin voimin. Välillä hamsu on saanut rautalankakoukun nostettua puulevyn läpi poratusta reiästä, mutta kuin ihmeen kaupalla pullo on pysynyt toistaiseksi juomakelpoisessa asennossa. Kai siihen pitää virittää jonkinlainen lenkki. Vaikkakin sääli pilata toisen agressionpurkulelua.

Silloin kun pullonnarussa oli vielä muoviakin jäljellä

Silloin kun pullonnarussa oli vielä muoviakin jäljellä

Nykyisin kun siivoamme hamsupojun terraa, niin väliaikaimajoitus herralle on kylpyammeessa. Ammeessa on toki veden sijasta kylpymatto pohjalla, sekä jos jonkinlaista sälää viihdykkeenä. Yleensä ainakin puinen lauteille tarkoitettu päänalunen ja tytär.

Terraariomme on valitettavan hankala siivota, kai se on myönnettävä. Aluksi kevyeltä tuntunut toisen kerroksen muodostava puutaso on loppujen lopuksi aika raskas ja hankala nostaa joka kerta. Lisäksi kaikki pitkä- ja pörrökarvaisen otuksemme kuskaama puru takertuu siihen ihmeen tiukasti, vain pudotakseen hetken päästä lattialle tasoa siirrettäessä. Lisäbonuksena Naksu tuppaa pissimään puulevylle vessalaarinsa ohella. Vaihdan systeemiä kun jaksan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s