Kahden kerroksen väkeä

Tulipa halpa, kun itse nikkaroi. Ei vaan tullutkaan.. Bauhausin sahauspalvelu söi suunnitellun hyödyn, kun enpä tullut laskeneeksi sitä mukaan kuluihin. Noh, myönnettäköön: en tajunnut, että palvelu maksoi. Tottakai se maksaa, mikäpä olisi ilmaista.

Nyt Nallekarkilla on toinen kerrostaso, mikä on tärkeintä. Terran pohjakoko oli näes pienempi kuin luulin (50x50cm) ja hamsu tarvitsi kipeästi lisätilaa. Varsinkin, kun juoksupyörää ei vielä hommattu. Olimme jo ostamassa sitä, kun eläinliikkeen omistaja vihjaisi, että ei kannata pistää alle 12-viikkoiselle poikaselle (vai oliko se 10-viikkoiselle). Antaa luiden kovettua ensin kunnolla. En ole tätä kyllä muualta kuullut, ja erään toisen liikkeen myyjä taas väitti, ettei hamsteri välttämättä enää totu juoksupyörään myöhemmin. Vaikea uskoa, mutta jää nähtäväksi.

Toinen kerros on puuta ja sen mitat ovat 48x45cm. Ylös johtaa ramppi, joka toimii samalla toisen reunan tukipalkkina. Kehittelimme siihen hienon rakenteen, joka ehkä näkyy oheisesta kuvasta. Rampille liimailimme tytön kanssa oksanpätkiä portaiksi. Hiukan kömpelö tuo hökötys on siivotessa, mutta onpahan ainakin tukeva. Lavan yhteen reunaan porasimme vielä reiän juomapullon kiinnitystä varten.

Toinen kerros ja ramppi

Toinen kerros ja ramppi

Hamsu piti uudesta kerroksestaan välittömästi. Nallekarkki onkin selvästi rohkea ja utelias veijari. Aluksi kaikkeen pitää tutustua rauhallisesti pari kertaa, mutta sitten viiletetään. Kerran Naksu tuli jo pää edellä alas juuri väärästä päästä, mutta pudotus ei ole kovin pitkä (vajaa 25cm) ja purua siinä kohtaa oli melkein kymmenen senttiä.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s